Senge-eksperten er i huset - Få gode råd om senge her

Hej og velkommen til min blog om senge. Jeg er ny her på blogger.com, og vil hjælpe dig med at finde en god seng. Jeg kommer til at se nærmere på, hvad du skal holde øje med når du køber senge. Dels skal du være opmærksom på hvilken fasthed din madras skal have baseret på din vægt. Derudover kommer vi til at se nærmere på faktorer som pris, kvalitet og sengetype.

Kend de tre vigtigste sengetyper

Der findes overordnet tre typer senge at vælge mellem, når du skal have ny seng.

  • Elevationsseng
  • Boxmadras
  • Kontinentalseng
Elevationssengen er en seng, hvor du kan hæve og sænke hovedgærdet og eventuelt ben-delen. Det giver nogle andre muligheder i forhold til hvordan du skal ligge sammenlignet med de andre mere stationære senge.

En kontinentalseng er en seng i tre lagt: boxmadras, springmadras og topmadras. Det er typisk her du finder de dyre senge. Til sidst har vi boxmadrassen som egentlig bare er en stor madras.

Følg med her på siden og hold dig opdateret på senge

Hvis du holder godt øje med denne side, kan du holde dig helt opdateret på den seneste udvikling indenfor senge. Der sker hele tiden noget, og om ikke andet kan vi hjælpe med at holde dig orienteret omkring, hvor du kan købe senge i god kvalitet til billige penge.

Der finde mange forhandlere af senge og konkurrencen er stor. Derfor kan du som kunde spare mange penge ved at kigge dig godt omkring, før du bestemmer dig for hvilken seng du køber.

Comments